Kuurne

Lørdag den 14. april var Søren og jeg i Belgien og gå en Euradaux 100km, Kuurne- Ieper -Kuurne.

Vi måtte jo ned og reklamere lidt for vores kommende Euradaux 100km den 2. juni, om det lykkedes må tiderne vise.

Det var sidste gang denne tur blev gået, da foreningen stoppede.
Vi startede kl. 14 og sluttede kl. 10 næste dag og der var ca. 50 startende.
Der var 3 hovedraster og der imellem raster på 7-8 minutter. Hovedrasterne lå ikke helt hensigtsmæssigt. Idet der fra 43,7 km til 81,6km kun var 3 små raster.
Turen var mest flad og ikke sindsoprivende, men dejligt at komme ned at se at foråret er længere fremme der og der var masser af blomster og træer at nyde.
Alle vejrudsigter lød på små byger et par timer, men facts var at vi fik ca. 40mm regn med lyn og torden og da vi kom på 2. hovedrast var alle drivvåde. Vi havde godt nok tørt tøj med, men sjovt var det ikke til at pakke vådt tøj sammen, som først blev pakket ud 24 timer senere.
Foreningen bød på champagne på en rast, men det var lige midt i en krattig tordenbyge, så den flød næsten væk i vand. På slutningen af turen fik vi sol, så der kunne vi nyde champagnen, som blev givet af 2 belgier der fik deres 1. guldørn.
Turen holdt mål og det er da positivt, når det nu er en 100km tur.
Som sædvanligt når vi går disse ture er der ikke mulighed for bad, som ellers var hårdt tiltrængt, men vi måtte tage en klatvask i toget tilbage til Bruxelles. Vi skulle flyve hjem kl. 16,05, så vi havde tid til at spise frokost i Bruxelles inden turen gik til lufthavnen.
Det var som sædvanlig en kort flyvetur, da vi først vågnede i Kastrup.
Det var godt med et varmt bad og en seng da vi kom hjem.
Det var ikke en af de bedste Euraudax ture vi har været på. Tempo og distancen holdt.
Så det var generelt en tur til 100km bogen.
Efter 20 timer med fransk og flamsk var vi godt trætte i hovedet, men vi tager revanche til juni.
 De første billeder er fra Bruxelles fredag aften, og det sidste er badefaciliteterne på en Euraudax arrangement i Belgien.