Beretning 2023

Lørdag den 7. januar afholdte vi Nytårskurtur. 15 var tilmeldte. 2 meldte fra og 3 blev bare væk. Vi var 10, der gik fra Klampenborg til Valby Station, og på trods af en del regn var humøret højt. Vi fik hvidvin og kransekage undervejs og sluttede på en cafe i Valby. Turen gik gennem Ermelunden, Gentofte sø, Utterslev Mose, Vestvolden, Damhusengen og søen, Vigerslevparken og Valby.

I stedet for at lave træningsture vil vi benytte os af at deltage i officielle ture.

Den 4. februar var vi 6 medlemmer i Køge og gå 32 km. Vi var vist kun 9 der gik den lange tur. Både tempo og humør var i top, og vejret var fint.

Den 25. februar afholdt vi Euraudax på 25 og 50km. Vi var 30 i alt fordelt således at 14 gik 25, 1 gik 33 og 15 gik alle 50km. Vi var 2 piloter og 3 hjælpere til at servicere os. Vejret var koldt og blæsende, og vi så kun lidt til solen. Der kom også en ganske lille snebyge. Vejret gjorde, at tempoet måske lige var i overkanten, og der blev skåret lidt ned på rasterne ude på ruten. På trods af vejret var humøret som altid højt og gensynsglæden var stor, da mange ikke havde set hinanden længe,

Vi var glade for alle, der deltog, men vi undrede os over at ikke flere mødte op. Vi har lagt brochure ud, de steder, det har været muligt, og haft den på Facebook. Hvad gør vi galt?

Weekenden den 24-26. marts afholdte vi medlemsweekend med generalforsamling fredag aften. Denne blev styret af Carl Henrik og foregik i god ro og orden. Vi havde en god snak om økonomi.

Efter generalforsamlingen fik vi flæskestegssandwich, og som altid god hygge og snak. Der var fri bar hele weekenden.

Der var tilmeldt 21 til hele weekenden, men 2 måtte melde fra grundet sygdom.

Om lørdagen stødte 2 til på gåturen.

Lørdag morgen gik turen til Flintholmen Station, hvorfra lørdagens tur startede. Det var en rigtig bytur, som Søren havde lagt gennem Nørrebro, Østerbro, Nordhavnen, Indre by, Vesterbro, Carlsbergbyen og turen sluttede på Valby Station.

Vi spiste varmt mad på restaurant Jacobsen på Kultorvet, hvor vi fik en pæn rabat, da flere var medlem af ældresagen.

Min veninde Lisbeth og jeg kørte rastevogn, og vi hyggede os.

Godt gåvejr. Det regnede kun, da vi sad på restauranten. Turen blev på 28 km.

Lørdag aften stod den på koldt mad og mere hygge. Vi gik rimelig tidlig til ro efter en lang dag, og det var jo natten, hvor vi fik sommertid.

Søndag gik vi 12 km i Ganløse Ore, og alle nød at komme en tur i skoven.

Alle hjalp med oprydningen, og vi kunne lukke skolen efter en god weekend.

Skærtorsdag den 6. april var vi 15 medlemmer, der gik fra Måløv Station til Østerport Station. Der var nogenlunde den 1. del af Byen Rundt 100km. Margit kørte rast på de 1. 30km, hvor vi fik god forplejning. Frokosten blev indtaget på Den Hvide Hest, hvor de fleste fik stegt flæsk ad libitum. I Hellerup Havn fik vi hvidvin og snacks, og anledningen var at Søren havde rundet 75.000km. Vejret var eminent godt, og humøret som altid højt. Der var flere nye medlemmer med, og vi var igen en homogen gruppe. Efter endt tur var vi seks, der gik på Mcjoys i Nyhavn og fik lidt øl, inden turen gik hjem efter en rigtig dejlig dag.

Fredag den 6. maj fik vi gået Den sidste Store Bededagsvandring på 50km. Det var 2. halvdel af Byen Rundt 100km med lidt ændringer, da vi sluttede på Ballerup Station.

Vi var 14 tilmeldte og 4 meldte fra. Vi resterende 10 havde en fantastisk tur i blæsende vejr, hvor det var umuligt at finde et sted i læ, når vi skulle raste.

Som vanligt gik snakken lystigt. På Lilleskolen gav foreningen hvidvin og chokolade, og det er altid et hit.

Lørdag den 3. juni oprandt dagen hvor vi afholdte den 10. Byen Rundt 100km.

Der var 28 tilmeldte, 5 meldte fra og Hanne, som havde en skade, blev hjælper i stedet for. Flere af vores tidligere hjælpere havde meldt fra af forskellige årsager, men i sidste øjeblik fik vi løst problemet, og vi havde et hjælperteam på 6 m/k, og de servicerede os til UG. Der var en særdeles god stemning på rastepladserne, hvor alt foregik i ro og mag.

Ib havde lånt os sin kassebil, så vi var fri for trailer, og det var alle godt tilfredse med, specielt Carl Henrik, som skulle køre kassebilen.

Vi var 22 der gik turen og en stoppede efter 72km. Det var et godt hold. Alle snakkede med hinanden og tog hånd om hinanden. Det er en sand fornøjelse at gå med sådan en gruppe. David på 26 år gennemførte sin 1. 100km, og han var rørt til tåre og stolt som en pave, og han fik et kæmpe bifald. Men flot præstation af alle. Vi gik jo med 6km i timen, og vi havde 12 raster. Det lyder militærisk, men det fungerer godt. Vi var tre piloter, som styrede holdet. Kun engang var vi ved at miste en deltager, som var kommet lidt på afveje i mørket, men ellers ingen problemer. Vejret var perfekt.

Da vi kom i mål efter ca. 20½ time, blev hjælpere og deltager hyldet. Der var T-shirt til alle og diplomer til deltagerne.

Atter en god weekend med glade og tilfredse deltagere.

Weekenden den 30.juni – 2. juli var vi et hold på 21 ovre at gå Bornholm Rundt på 125km. 

Her udover var der 3 medlemmer, som var taget derover med Posten fra Århus, og 3 medlemmer der kom derover på anden vis. Vi havde 3 nye medlemmer med, og vi fik 3 nye som meldte sig ind i foreningen, snarest de var kommet hjem.

Vejret artede sig. Nogle fik lidt regn sidst på lørdagen, og søndagen stod i blæstens tegn, men egentlig var det godt vandrevejr.

Fredag havde alle os, som gik Byen Rundt 100km vores nye blå T-shirt på, og der var ingen tvivl om, hvor vi kom fra. Vi var ca. 15 der stoppede ved kiosken i Sandvig, hvor vi fik en øl, og ejeren serverede en dram bestående bl.a. af vodka, kaffebønner, honning etc. Særpræget, men det smagte faktisk godt. Humøret var virkelig i top. Aldrig er der blevet grinet og jooked så meget, og det fortsatte hele weekenden.

Fredag aften var vi på ude at spise på restaurant Marquritten, og lørdag aften spiste vi på arrangementet.

På trods af at en faldt og fik en skade på næse og hage, gennemførte alle i fin stil.

Det blev en fantastisk god weekend, hvor vi fornemmede vores hold fungerer fantastisk godt sammen. 

Søndag den 20. august var vi 12 ude at gå tur fra Holte Station til Hillerød Station på 30km. Vi havde 3 nye ansigter med, og de faldt godt ind i gruppen, og de kunne sagtens følge tempoet.

Det havde regnet godt om natten, så morgenen startede diset og med høj luftfugtighed. Normalt har vi gået prøvetur på ruterne, men det havde vi ikke denne gang, hvilket også gjorde turen mere interessant for os. Det var en meget flot og lidt krævende tur, da der også var noget smattet underlag på steder. Vi gik også lidt forkert, men det blev taget med godt humør. På ruten mødte vi også lige en del cykelryttere, som var ude på en Triatlon, så dem heppede vi på. Vi havde selv alt forplejning med, så da vi kom til Hillerød, gav foreningen is fra LIDL til stor glæde for alle. Nogle havde sat deres biler i Hillerød, og ellers var det den tunge vej tilbage til Holte med S-tog og togbus. Men så kunne vi slappe af, inden resten af turen hjem i bil.

Weekenden den 1.- 3. september var vi 23 medlemmer i Frederiksværk og gå Halsninoen.

Vi boede på Frederiksværk Campingplads, hvor vi blev indlogeret i hytter.

Vi havde bestilt morgenmad og smør selv madpakker til begge dage, og lørdag aften fik vi 3 retter mad, som de havde bestilt hos Kokken og Jomfruen. Alt sammen var udmærket, og personalet var meget søde og venlige, og vi følte os rigtig velkomne.

De fleste kom ved 19- tiden, så vi bestilte pizzaer for egen regning, og senere stod den på kaffe og æblekage, som Svetlana havde bagt.

Vi mente at have lavet et fornuftigt budget, men da kasseren fik regnet efter, ville turen give et stort overskud, så vi blev i bestyrelsen enige om, at weekenden blev med fri bar.

Lørdag morgen startede vi kl. 8 med at gå til Hundested. Vejret var rigtigt godt med sol hele dagen. Rigtig god tur med mange skønne udsigter og et enkelt langt lidt kedeligt transportstykke.

Mikael og Laila kørte rastebil, så vi behøvede ikke at bære på noget selv. Stor tak til dem.

Vi sluttede på Halsnæs Bryggeri, og efter en enkelt øl for egen regning, tog vi toget tilbage til Frederiksværk. Så var det tid til bad og mere hygge på terrassen, inden vi skulle spise kl. 19.

Efter middagen havde Lars arrangeret en konkurrence, og Laila bød på irsk kaffe, da hun ville fylde 70år sidst på måneden.

Alle var trætte, så vi gik tidlig i seng.

Søndag morgen var vi tidligt oppe, da vi skulle med toget til Grimstrup, hvor dagens etape startede fra Strø Bjerge. Igen en rigtig god og til tider kuperet tur med flotte udsigter. Vi så ikke meget til solen, og det blæste også mere, og det var ikke specielt varmt, men så måtte vi gå os til den.

Vi sluttede på Campingpladsen til en vand eller øl og uddeling af klistermærker.

Vi fik i alt gået 59 km.

Rigtig god weekend med masser af sjov, snak og hygge.

Søndag den 1. oktober gik vi en træningstur Egedal Rundt på 31km og med start og slut på Måløv Station. Vi var 14 deltagere med flere nye deltagere og medlemmer. De befandt sig godt i gruppen, og snakken gik lystigt. Det var en god landtur, og vi spiste vores medbragte mad ved Hove fiskesø, hvor det også var muligt at købe lidt mad og drikke. Da vi kom forbi vores adresse bød foreningen på lidt drikkelse og chips. Godt vandrevejr og ingen regn.

Weekenden de 3-5. november afholdte vi vores efterårstur.

Vi var kun 11 overnattende, og 5 mere der kom og gik om lørdagen. Det er måske ikke mange, men der har også været mange arrangementer i årets løb. En kedelig weekend blev det i hvert fald ikke.

Fredag aften havde Hanne lavet æblekage, og der var rigeligt til begge aftener.

Lørdag morgen skulle vi tidligt oppe, da vi skulle med offentlige transportmidler til Skibby. Så først en gåtur til Måløv Station, så S-tog til Frederikssund og så bus til Skibby og herfra startede turen ad Fjordstien tilbage til Frederikssund.

Vejret var godt gåvejr uden regn, og turen var god og varieret med forskelligt underlag. Det var kun få der havde gået i det område, så folk var begejstrede for turen.

Laila og Lisbeth (Connies veninde) kørte rast for os, og vi havde 4 raster og en ekstra drikkerast. Vi havde lejet Skuldelevs Bådelaug til frokostrast, og de to piger havde anrettet frokosten rigtigt flot. Søren gav en flaske brændevin, og der var jo fri bar.

Hanne havde fødselsdag, så på den sidste rast fik vi varm kakao og roulade med flag og flødeskum.

Turen stoppede på Frederikssund Station. Igen S-tog til Måløv og gåtur hjem, så alt i alt blev det til 36km.

Lørdag aften stod den på Lasagnette, salat og brød.

Efter morgenmad søndag kørte flere til Taastrup og gik Ole Rømer March. Inden da hjalp alle med oprydningen, ligesom alle var behjælpelige hele weekenden. Det sætter vi stor pris på.

Det var igen en rigtig god og fornøjelig weekend med deltagere både fra Jylland og Sjælland, og efterhånden kender de hinanden så godt, og det bliver det ikke kedeligere af.

Den 25. november havde Søren lavet en træningstur på 28 km med start og slut på Farum Station. Det var koldt med kun lidt sol, så det var godt at komme ind i bageriet i Lynge og få kaffe og basser. Frokosten blev indtaget i en shelter i Viggatorp, og det var en kold fornøjelse. Underlaget var meget varieret og der lå sne flere steder og andre steder smattet med meget vand. Der var ca. 350 højdemeter. Ingen prøvetur, så vi gik også lidt forkert, men der var absolut ingen sure miner, og alle var tilfredse med turen.

Søndag den 10. december havde vi som noget nyt lavet en gløggtur. Vi var 14 deltagere, som gik 23km. Efter 18km holdt vi rast i Georginehaven 17, hvor den stod på gløgg og æbleskiver. Vejret var absolut ikke julevejr, men til tider småregnede det.

Det var hyggeligt, og det bliver en tradition fremover.

Desværre mistede vi den 23. december Gunnar Fårup Nielsen, som har været medlem og hjælper hos os i mange år. Gunnar har været en stor hjælp for os, og vi vil savne ham. Ære være hans minde.

Vi har også været flere medlemmer der har deltaget i mange andre arrangementer i landet.

Tusind tak til jer alle sammen, som er kommet og støttet os gennem året på den ene eller anden tur.  Og tusind tak til alle hjælpere, som har serviceret os på diverse arrangementer.