Beretning 2022

Vi startede det nye år med en nytårskurtur den 9. januar. Vi ville have lavet en tur i forbindelse med Havfruemarchen, men da den blev aflyst, valgte vi at lave en tur med start fra Klampenborg Station og slut på Valby Station på 25km.

Søren havde lagt turen i Dyrehaven, Bernsdorffparken, Gentofte sø, Utterslev Mose, Vestvolden, Damhussøen og videre til Valby.

Der var 23 tilmeldte, 4 meldte fra, men der var 6 nye med, som synes det var en god tur med godt tempo, så vi håber at se dem igen.

Jeg stødte på 10km ude og havde vin, kondivand og kransekage med til stor glæde for alle.

Vejret var halvt koldt og kedeligt, og tiden blev ikke brugt på rastepladserne.

Efter turen var vi 6 der valgte at gå på cafe bagefter. Det blev en rigtig god søndag.

Søndag den 30. januar havde vi planlagt at gå fra Borup Skole, hvor Køge Vandreforening havde lavet en officiel tur på op til 30km. Vi vågnede tidligt om morgenen til en kraftig storm, og da medierne frarådede udkørsel, meldte vi fra.

Det viste sig dog, det slet ikke var så slemt som først antaget, men vi ville jo ikke risikere liv og lemmer. Der var dog 5 medlemmer, der trodsede vejret og gik turen.

Lørdag den 26. februar afholdte vi Euraudax 25 og 50km i strålende solskin og ingen vind. Der var mange nye ansigter, hvilket var rigtigt godt. Totalt var vi 36 fordelt på følgende distancer.

18 gik alle 50km, 14 gik 25km, 2 gik 30km, og Søren og jeg gik hver 35km, da vi måtte hjælpe med forplejning. Margit var coronaramt og kunne ikke servicere som planlagt. På rasten og i køkkenet hjalp Claus og Laila. Ganske flot vi kan holde så stort et arrangement med så få hjælpere. Alle var positive og yderst tilfredse med ruter, forplejning og servicering.

Weekenden den 25-27 marts afholdte vi jubilæumsweekend. Vi startede fredag aften med den obligatoriske generalforsamling, som blev styret af Lars fra Viborg.

Vi fik en kæmpe lagkage, som Brit`s datter Thea havde lavet, og der var nok til alle tre dage.

Efter generalforsamlingen serverede vi hotwings og pastasalat, og der var almindelig hygge og snak Det var længe siden folk havde været samlet til socialt samvær.  

Lørdag stod den på 2 lokale ture. Den 1. sløjfe lå i Måløv, Jonstrup og Ballerup og den anden sløjfe i og omkring Smørum. Turene var på 25km i alt.  Frokosten indtog vi på skolen.

Flemming og Carl Henrik kørte rast for os. På sidste rast fik vi kransekage, som Thea også havde lavet.

Vejret var eminent med sol og 15 grader.

Efter turene var det badetid, inden vi mødtes til diplomoverrækkelse. Søren havde lavet et billedeshow på ture, vi har lavet gennem de sidste 20 år, og jeg supplerede med lidt fortælling om, hvad vi havde bedrevet i perioden.

Herefter tog vi bussen til Ballerup, hvor vi indtog tre retters menu på Restaurant Avanti. Det var godt.

Efter en lang dag gik folk tidlig til ro og grundet sommertid, gav det en 1 time mindre i soveposen.

Søndag gik vi 10km, og herefter sluttede vi med frokost på skolen,

Under hele weekenden var der fri bar. Alle var gode til at give en hånd med under hele weekenden, og oprydningen gik derfor også meget nemt.

Vi kunne lukke skolen og sige tak for en dejlig weekend til 39 deltagere.

Skærtorsdag havde vi tur på 50km. Vi startede fra Måløv Station og sluttede på Østerport station. Det var noget af ruten på Byen Rundt 100km.

Der var 17 tilmeldte, 3 meldte afbud, 2 gik 30km og de resterende gik 50km.

Da vi havde rastevogn med skulle man være medlem for at deltage, og vi fik 5 nye medlemmer, som var yderst tilfredse med arrangementet og en meldte sig hurtigt til Byen Rundt 100km.

Margit kørte rast for os på de første 30km, og vi spiste stegt flæsk med persillesovs ad libitum på Bakken.

Jeg rundede 70.000km på turen og gav hvidvin og snacks ved Svanemølle Strand.

Efter endt tur valgte 5 af os og slutte af i Nyhavn, inden turen gik hjemad efter endnu en rigtig god dag med tilfredse deltagere.

Søndag den 24. april havde Holbæk Vandreklub tur. Vi var 9 fra foreningen der deltog på forskellige distancer. Gunner og Inger Marie havde fundet vej fra Brande. Vi var 7, der gik 3 sløjfer, så vi kom op på 32km. Vi fulgtes ad, og snakken gik livligt.

Det var rigtigt hyggeligt at komme ud og gå i en anden forening. Ruterne var rigtig gode og deres smørrebrød til frokost var lavet af en smørrebrødsjomfru, så kvaliteten var i top. Foreningen gav en is undervejs. Det var jo jubilæumsår.

Lørdag den 30. april var der atter ønske om en 50km tur som træning til Byen Rundt 100km. 13 medlemmer havde meldt sig, og en stoppede efter 15km, da hun ikke kunne holde tempo.

Vi startede fra Østerport Station og sluttede på Ballerup station. Det meste af turen var den sidste halvdel af Byen Rundt 100km.

Vi havde ingen rastevogn med denne gang, men der var mulighed for indkøb undervejs.

Foreningen gav hvidvin og snacks ca. 10km før mål, og det faldt som vanligt i god jord. Efter turen gik de fleste af os på cafe og sluttede dagen med en kold øl.

Så var vi vist klar til Byen Rundt 100km.

Lørdag den 28. maj havde vi Byen Rundt 100km.

Der var 25 tilmeldte, men desværre var både Søren og Hanne skadet, og de var jo ellers piloter på turen. Kjeld og jeg måtte så fører an, og vi fik Leif og Frederik til at danne bagtrop. Søren havde lavet en del ruteændringer, og de var rigtig gode, og heldigvis havde Kjeld og jeg vores GPS`er med, så vi nogenlunde kunne finde vej. Der var 3 1. gangs gængere på 100km med, og flere nye deltagere, og vi var 12 kvinder. Der plejer ellers altid at være overtal af mænd.

Vi havde planlagt 6 hjælpere til turen, men ”de skadede” hjalp til, og Søren kunne heldigvis gå lidt af turen.

De første timer fik vi 5 store regnbyger, men herefter artede vejret sig fint til gang, og blæsten tog af om aftenen.

Som vanligt var der 13 depoter og vi blev serviceret til UG. Hjælperne havde også tid til at skære vabler og plastre fødder og ben.

Humøret var højt det meste af tiden om end trætheden meldte sig på slutningen af turen. Vi gennemførte turen på 20 timer og 3 kvarter.

Da vi kom i mål var der udlevering af diplomer og udlevering af vin til hjælperteamet.

Det blev også på denne tur Frederik rundede 100x100km, og selvfølgelig fik han en sort T-shirt med navn og antal 100km på.

Så var det badetid. Desværre blev det iskoldt vand til mændene. Efter et par timers søvn fik vi dejligt morgenmad, og vi kunne se tilbage på et vellykket arrangement, som alle ytrede stor tilfredshed med.

Weekenden den 1-3. juli havde vi et hold på 17 medlemmer med på Bornholm Rundt.

6 af dem var 1.gangsdeltagere. Britt kolliderede med en klippe den 1. dag og måtte en tur på skadestuen og fik syet 5 sting i hånden, men hun gik videre de næste to dage. Laila C sparede sig selv sidste dagen grundet nogle skavanker.

Det er umuligt at følges ad så mange på denne tur, så vi gik i mindre grupper.

Til gengæld spiste vi sammen om aftenen og talte om dagens strabadser. Vi fik lidt regn fredag eftermiddag og meget regn, da vi skulle ned og spise, men ellers var det godt vandrevejr.

Alle udtrykte stor tilfredshed med turen, og vi stiller hold igen næste år.

Søndag den 24. juli var der 10 tilmeldte, som gik 40km fra Avedøre Station til Køge Station.

Det var en meget varieret tur med forskelligt underlag. Det var lidt hårdt at gå i sandet. Vi spiste frokost på Stranden, men var ikke i vandet. Foreningen gav is i Ølby, og da vi kom til Køge nød vi en kold grimbergen på Stationscafeen, inden vi tog toget retur til Avedøre. Vi skulle jo hjem og se cykelløb med Jonas i den gule trøje.

Søndag den 21. august havde Jørn tur fra Frederikssund til Lyngby på 36m. Desværre var de kun 3 deltagere, men de havde en god tur med fint vejr og besøg i ishus.

Søndag den 2. oktober havde vi tur i Næstved, hvor vi primært fulgte Den Grønne Ring. Vi havde dog lavet nogle ændringer, således vi bl.a. kom forbi mit barndomshjem, Susåen, Herlufsholm etc. Desværre brød Sørens skade i læggen op igen, så jeg måtte overtage føringen, hvilket gjorde vi måtte lave nogle stop.

Vi var 7 deltagere, der gik 30 km i godt vejr, og det blev faktisk en fin tur.

Weekenden den 4.-6. november havde vi efterårstur. Mange var forhindrede i at deltage, så vi var 14 om fredagen og 5 gik med om lørdagen, og om aftenen var vi 15. Hanne Jensen havde fødselsdag om fredagen og gav jordbærkage og flødeboller, som vi havde glæde af hele weekenden.

Endvidere var der fri bar hele weekenden, da det jo stadig var jubilæumsår.

Lørdag morgen var vi tidlig oppe, da vi skulle med bus til Risø, hvorfra turen startede. Det var en meget varieret tur med skov, strand, søer og by, både gammel og ny bydel.

Frokosten blev indtaget i Boserup skoven under et halvtag. Vejret var bare godt med solskin og ellers havde det nok også været en kold affære. Vi havde snaps og tæpper med, så det hjalp.

Søren, som stadig var skadet, og Gunner kørte rast, og det blev til 6 raster på 33km.

Den sidste lå inde i Rabalderstræde, hvor vi sad i læ.

Vi tog bussen tilbage til Smørum, og efter badning stod den på suppe og mere jordbærkage. Alle var godt brugte, så ved 22-23 tiden var alle gået til køjs.

Søndag morgen var det tåget og lidt regn. Nogle tog til Odense og gik, nogle kørte hjem, og vi var 6, der gik 14km i Vestskoven i rigtigt efterårsvejr. Vi var heldige at have det gode vejr om lørdagen.

Efter frokost kunne vi sige farvel og tak for en god weekend, hvor vi havde indtryk at alle havde hygget sig.

Det blev årets sidste tur.

Vi har også været flere medlemmer der har deltaget i mange andre arrangementer i landet.

Tusind tak til jer alle sammen, som er kommet og støttet os gennem året på den ene eller anden tur.  Og tusind tak til alle hjælpere, som har serviceret os på diverse arrangementer.