Kjellerup Special 24 timer

I weekenden var vi flere medlemmer fra walking.dk ovre i det jyske og gå Kjellerup Special 24 timers tur. Det er en tur hvor man kan gå i 24 timer med 2 rundstrækninger på 10km og en på 4,4 km
For at få diplom skal man gå 4 gange 10km og 14 gange 4,4km. 101,3 km ialt, ellers går man det man kan og vil.
Arrangøren havde sørget for godt efterårsvejr med næste ingen regn og klart måneskin om natten.
Turen har den fordel at man kan gennemføre den i ens eget tempo og man kan selv bestemme hvor meget rast der skal indgå på turen.
Nogle ville prøve at gennemføre hurtIgt muligt og det lykkedes især for Henning Østergård fra foreningen i tiden 14:15, som er ny rekord for gående på KS. Stort tillykke.
Vi andre prøvede bare at gå i en god tid, da vi havde en færgeafgang i Århus som bagkant, og vi skulle gerne have noget søvn inden. Det gik ikke helt som planlagt, da der gik lidt hygge i den. Flere af vores medlemmer var på besøg og oprettede ekstra pitstop og så bliver det svært at få gode tider, men det var rigtigt hyggeligt. Vi nåede dog i mål på 20:14 og fik lidt søvn.
Ruten er ikke en af de fladeste, og især på de første 40 km er der bakker. Det er dejligt befriende at man ikke skal tænke på tøj, ekstra bagage og forplejning, da man kommer forbi pitten efter hver omgang. Jeg kan varmt anbefale at prøve den hvis man vil gå langt første gang, da altid har opbakning fra arrangøren eller de andre gængere.