Megamarch 100km Hamrurg 8. april 2017

 

Lørdag den 9. april var vi 9 medlemmer nede og gå Megamarch i Hamborg. Vi startede kl. 16 og var i mål kl. 13 næste dag, men turen var også 102 km.
Der var rast ca. 20-40-60 og 80 km ude, hvor vi fik vand, bananer, æbler og energibar, + kaffe/the på 2 af rasterne og boullion på 1 rast.
Det kan man jo ikke leve af, så vi havde rastebil med betjent af Morten og Søren og der manglede ikke noget. Øl, vand, vin, kakao, cognac, rugbrød leverpostej med rødbeder og bacon, frikadeller, pølsehorn, slik, kage etc.
Vi valgte også at gå på Mc. Donald 25 km ude for at få lidt varmt mad.

Så alt det, reddede vores tur og vi havde et mægtigt sammenhold. Vi var nød til at gå sammen, da turen ikke var afmærket. Kjeld havde heldigvis downloaded ruten, så vi fandt vej via hans GPS. Vi havde fået et stort kort, men det var særligt brugbart.
Ruten var med forskelligt underlag og om natten gik vi meget vådt græs. Fantastisk. Det var skyfrit på hele turen, så om natten faldt graderne ned på næsten nulpunktet, men da det blev lyst, steg temperaturen til 2 cifret tal og det var atter godt vi havde en rastebil med, hvor vi kunne komme af med alt det varme tøj.

Vi betalte 40 euro for at deltage, da vi meldte os i god tid ellers var prisen 60 euro. Hvad de penge går til vides ikke men det kan ikke være forplejningen og markeringen. Der må altså være nogle det tjener godt på denne tur.
Der bliver gået lignende ture i bl.a Munchen og Køln og hvis det er samme koncept vil jeg anbefale at kontakte os og få lidt råd,

Connie