Dodentocht 2019

Dannish Dynamite Team arrangerer en bus til Dødsmarchen den 9. august i Belgien.

Da det er 50. gang og begrænsning på 13.000 deltagere skal du være hurtigt til at tilmelde dig, hvis du vil være sikkere på at få et startkort.

Tilmelding og betaling senest den 20. januar.

DANISH DYNAMITE TEAM og KJELLERUP SPECIAL

Bustur til 100 km 50.int. DØDSMARCH i BORNEM Belgien

8 – 11. August 2019.


Historie
Hvert år starter mere end 10.000 på 100 km Dødsmarch i Bornem, der ligger i Belgien mellem byerne Antwerpen og Bruxelles.
Dødsmarchen opstod i 1970, da en gruppe unge fra ungdomsklubben i Bornem ville prøve kræfter. De “overlevende” fra denne første tur, er med til at arrangere Dødsmarch for 50.gang. Usædvanlige rammer, fuldendt service, hyggelig atmosfære blandt tusinde deltagere og tilskuere, gør Dødsmarchen til en enestående oplevelse.

Det er nu 29. gang at Danish Dynamite Walkers laver bustur til Dødsmarchen. Jo flere der kommer med des billigere bliver prisen, da der så vil blive tilbagebetalt penge i bussen. De foregående ture har været vellykkede.

Der kommer kun 1 bus af sted i 2019, så der er max. 50 deltagere. Der bliver fra marchens side sat et deltagerloft på 13.000 deltagere, hvilket betyder at man skal tilmelde sig senest d. 20. januar 2019, for at vi kan sende tilmeldingerne når der åbnes op for tilmelding d. 1. februar. Vi vil tilmelde deltagere efterhånden som vi modtager tilmeldingerne, men vi kan ikke give nogen garanti for hvornår de 13.000 startkort på turen er solgt.

Program: (ret til ændringer forbeholdes)
Afgang torsdag d. 8. august ca. kl. 17 fra Viborg. Vi kører såkaldt non – stop i turistbus med toilet. Rygning forbudt i bussen. Opsamling ned gennem Jylland aftales senere. Sidste rejseinstruks udsendes senest 1.august.
Vi ankommer til Bornem tidlig fredag morgen. Resten af dagen til fri disposition.
Marchen starter fredag kl. 21, og skal være gennemført på 24 timer. Tidlig søndag d. 11. august køres hjemad med ophold i Kasterlee for morgenmad og en kort vandretur. ( PALM – søndag) Forventer at passere den danske grænse ca. kl. 21.00.
Forventet ankomst Viborg senest kl. 1 natten til mandag d. 12. august.
Pris 1720 kr. hvoraf de 20 kr. udgør et års kontingent af Kjellerup Special. Har du i forvejen betalt kontingent til Kjellerup Special for 2019 er prisen 1700 kr.

Prisen inkluderer: Transport, indkvartering 2 nætter i sportshal, leje af feltseng, startgebyr, incl. medalje, IVV-stempel og diplom.
På alle rastepladser ved Dødsmarchen er der gratis fornødenheder i form af kiks, kage, frugt eller drik (te, kaffe, øl eller vand).
Der vil være en T-shirt til de deltagere der gennemfører de 100 km på Dødsmarchen. For hver 5 deltagere der er over 40 deltagere, refunderes der 50 kr. pr. deltager, dog max. 100 kr..
Gratis kaffe og kage i bussen. Morgenmad fredag og morgenmad søndag incl. startkort til vandretur.
Der kan ikke deltages i busturen uden medlemskab af Kjellerup Special.
SUPER rabat 75 kr.:
Alle der krydser Storebælt for at få forbindelse til vort påstigningssted modtager rabat på 75 kr.
Turister:
Man kan komme med på busturen som turist, hvis man var medlem af Kjellerup Special i 2018, eller tidligere har deltaget i busturen til Dødsmarchen. Prisen som turist er 1500 kr. under forudsætning af at der er betalt kontingent for 2019, ellers samme regler som for deltagere med startkort. NB. Der udleveres ikke T-shirt til turister.
Der er i år ingen arrangeret udflugt.
Tilmelding: Sendes til Leif Sloth, Teglgade 38 C, 8643 Ans By eller E-mail: leifsloth2@hotmail.com, med oplysninger om: navn, adresse, tlf., mail, fødselsdato og år, T-shirt størrelse, antal gennemførte Dødsmarcher

Betaling: Betal ved tilmelding til Nordea reg.nr. 2380, konto nr. 6261446586, mærket med dit Navn.
Bekræftelse: Du vil modtage en bekræftelse senest 2 uger efter betaling.
Indkvartering: I sovesal, på feltsenge, medbring sovepose.
Forsikring: Hver deltager er selv ansvarlig for en sådan.
Afbud: Giv besked straks. Efter 1. maj kan tilbagebetaling ikke påregnes. Er startkort købt til turen modregnes den i tilbagebetalingen.
Forbehold: Væsentlige prisstigninger, kursændringer og brændstof prisændringer.
Husk: Pas, valuta, refleks, lommelygte og eget drikkekrus

Arrangør: Danish Dynamite Walkers / Kjellerup special, i samarbejde med Viborg Turisttrafik.

Information : Leif Sloth,  86 65 80 80 , E-mail : leifsloth2@hotmail.com
Søren Christensen  23 25 35 05 , E-mail : skchdk@gmail.com
Hjemmesider: www.dodentocht.be, www.kjellerupspecial.dk og www.walking.dk