Beretning fra Gran Canaria 100km

Mandag den 5. marts var vi 5 deltager (Kjeld, Hanne, Kaj, Søren og Connie) der gik en 100km tur på Gran Canaria. Turen var lavet af Kaj Bollerslev, som har boet dernede i ca. ½ år.
Turen var lagt i områderne omkring Playa del Inglis, San Agustin, Maspalomas, Arguineguin, den norske plads, Puerto Rico og Tauro. En hård tur med ca. 1800 meter højdestigninger.
Vi startede kl. 20.45 mandag aften og var i mål 23 timer efter.
Natten var tilpas kølig uden en vind og dagen med sol og heldigvis mere skyet denne dag, hvilket var heldigt terrænet taget i betragtning.
En bekendt af Kaj, Buller var sød at køre rast for os om natten, så vi fik forsyninger af mad og drikke (rigeligt vand) og om dagen benyttede vi os af barer og supermarkeder. Inger (Kaj`s kone) var sød at stå flere steder på ruten og sørge for os.
Efter gennemført tur var der udsolgt og efter en godnatdrink i Europacentret gik vi hver til sit og fik en lang fortjent nattesøvn.
Et par dage efter mødtes vi på Kaj og Inger`s altan og skålede i champagne og talte om turens strabadser og på trods en hård tur var det en god oplevelse.
For mit vedkommende var det en tur med nye sko som fungerede godt og min træningstilstand i top. Det betaler sig at gå en masse ture med mindre distancer i løbet af vinteren.
Connie

Du kan se alle billederne fra turen herunder, samt rute og højdeprofil