Skrydstrup døgnet rundt

Skrydstrup Ungdoms- og Idrætsforening indbyder til

SKRYDSTRUP DØGNET RUNDT

Skrydstrup rundt på 24 timer

 

Hvornår:     I weekenden 18.-19. August 2018 .

Hvor:           Gammel Bevtoftvej 17, Skrydstrup, 6500 Vojens

Pris:             Prisen er 300 kr., som dækker startnummer og diplom, morgenmad lørdag og søndag, formiddags- og eftermiddagskaffe, frokost, aftensmad og natmad. Der vil være vand/the/kaffe ad libitum hele døgnet.

 

Det hele starter lørdag morgen kl. 0600 og slutter søndag morgen kl. 0600. Vi går en rute på 4 km. Der vil være base ved Kultur-og Fritidscenteret, hvor der hele døgnet vil være bemanding klar med omgangs tælling, hjælp/vejledning, bespisning, salg af div drikkevarer og snacks.

Kommer du langvejs fra og gerne vil overnatte fra fredag til lørdag er dette selvfølgelig også en mulighed. Vi laver indkvartering i Skrydstrup kultur- og fritidscenter.

 

Hvis du ikke vil gå alle 24 timer, koster et startnummer 25 kr. Alle kan hoppe med på ruten alle døgnets 24 timer, hvor der også er mulighed for tilkøb af måltider.

Vi håber, dette har vagt din interesse og at du kan se dig selv deltage og bidrage til et skønt døgn i Skrydstrup.

Af hensyn til arrangementets tilblivelse og hjemkøb af forplejning, er det vigtigt, at tilmelding og betaling skal ske til Kirsten Beck Jespersen, på mobilepay 25325216 eller indbetaling på kontonr. 9731-00011467482. HUSK at oplyse navn på deltager.

Deadline for tilmelding er mandag d. 16. juli 2018.

Med sportslig hilsen

Sonja Strauss, Allan Yde, Bent S. Jespersen og Kirsten B. Jespersen

 

mail: kbjkirstenbeckjespersen@gmail.com