Slagelse 100km

Ivans hjemmeside med foto

Hold på Slagelse 100km

 Weekenden den 19-21. juni stillede foreningen hold på Slagelse 100km med 16 personer.

Vi mødtes fredag aften, fik udleveret startkort og forevist de forskellige faciliteter.

Vi fik anvist lokaler, hvor kun os der skulle gå 100km skulle sove, og det var i samme bygning som vi skulle spise morgen- og aftensmad i og ganske udmærkede lokaler. Badet lå ved gymnastiksalen, hvor deltagerne på de andre distancer skulle bo.

Det blev til lidt hygge, inden de fleste gik til ro, for vi skulle jo tidligt op. Der var dog et par stykker, der ikke kunne finde soveposen, før vi næsten skulle op igen. Nævner ingen navne.

Kl. 05.00 ringede vækkeuret, og så var det op. Per Kleis fik udleveret sin ”praletrøje” med 200x100km, som han havde gennemført på en tidligere tur. Et stort tillykke til Per. Senere på turen rundede han 100.000km, så han gav øl. Tak og endnu mere tillykke.

Efter en godt solid morgenmad gik starten kl. 06.00, hvor også deltagerne på 40km startede.

Vi var 43 på 100km turen, heraf en del militærfolk. Der var 2 sløjfer på hver 50km, og man kunne først starte ud på 2. sløjfen kl. 18.

Der var trængsel på de første raster, og der kunne nok bruges et par hænder til. Vi skulle melde os på
hver rast, så de kunne have tjek på os. Forplejningen på rasterne var varieret og god. Der var dog kun 4 rastepladser på hver sløjfe, hvilket lige var lidt i underkanten, også fordi der var op til 13km mellem dem, og de var udendørs på nær en.

Glæden var meget stor, da Ivan havde bestemt sig for at køre ud på 2. sløjfen (73km) og holde en ekstra rast for os. Han havde taget Knud og Steen Mikkel med, og vi fik serveret øl, vin, vand, rosiner, nødder og chokolade. Det var bare så lækkert og absolut turens højde punkt. En stor tak til Ivan og co.

Aftensmaden bestod af lasagne og masser af salat, og det var rigtigt godt. Var man lidt hurtig på 1.sløjfen var der jo også tid til et langt hvil og et bad.

På det meste af turen gik vi på asfalt. Turen var rimelig varieret og kuperet med vidder, hvor vi kunne se langt væk. Afmærkningen var i orden, og alligevel lykkedes det flere forskellige at gå forkert på begge sløjfer, men det behøver jo ikke at være p.g.a. dårlig afmærkning.

Vi var vist meget heldige med vejret. Desværre ikke så meget sol, lidt blæst og heldigvis kun lidt regn afhængig af hvor man var på turen. Temperaturen lå vist omkring 15 grader, så ikke just sommervejr.

De flest kom i mål ved tre-fire tiden og efter et halvkoldt bad var det på hovedet i seng. De fleste skulle jo køre hjem næste dag.

Efter morgenmad talte vi lidt med arrangørerne og udfyldte et evalueringsskema med ris og ros, og konklusionen er, at det var et godt arrangement, når man tænker på det var første gang de afholdte en 100km tur, og de var i hvert fald meget lydhøre overfor de forslag til ændringer vi havde.  De overvejer meget at gentage turen igen næste år. De måtte jo også indrømme de havde set lidt på vores hjemmeside og brugt noget af vores koncept, hvilket vi havde luret, men det er da bare rart, vi kan lave noget, også andre kan bruge.

Vi modtog en holdplakette.

På de andre distancer var der også flere af foreningens medlemmer repræsenteret.