Bustur til Brno


Poulsens Foto

 


Connie/Søren foto

 

Vores bustur til Brno er veloverstået. Vi blev det største udenlandske hold med 44 deltager, og vi modtog en pokal for dette. Vejret var rigtigt godt med op til 24 grader midt på dagen, så på trods af mange, lange seje bakker og kilometer var det dejligt at nyde området og heldigt, da der kun var udendørs rastepladser eller vandposter. Vi kom dog forbi små listige steder, hvor vi kunne få lidt at spise og nyde andet end vand (se billeder). Flere af os havde ikke været der siden vi gik 100km i 2001. En tur vi aldrig vil glemme netop på grund af terrænet og dengang også mangel på rastepladser.

Der var også et stort hold fra Litauen. Vi mødte nogle af dem mellem 2 rastepladser, hvor de spillede på harmonika og dansede folkedans, så vi blev kapret til at lære at danse med dem. Det var vist også weekendens underholdningsindslag, da arrangørernes indsats på dette område var minimal.

Vi boede på Hotel Santon som tidligere, og det var helt perfekt.

John og Kim som var chauffører på bussen sørgede for vi kom godt frem og tilbage. Folk var knapt kommet ind i bussen, da vi skulle hjem før de sov, så der var ro inden 21.30.

Så alt i alt en vellykket og god tur.

Connie