Connie-Søren

 


Erik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nacht van West Vlaanderen 100km tur

 

 Så har vi været i Belgien igen og gå en 100km tur. Vi var 8 medlemmer nede og gå Nacht van West Vlaanderen 100km  med start fra Torhout, som ligger syd for Brügge i Flanderen, og hvor terrænet er fladt. Samtidig var der VM i 100km løb. (6 timer 40 min.) Puh-ha det er da rigeligt at man bare skal gå distancen. Nå, men vi startede fredag aften kl. 20.15. sammen med 10 km ruten i en stor flok. Vejret var godt og vi fik kun et par dråber vand, men ellers er der ikke noget at skrive hjem om. Ruten var lidt for lang. Vi gik i meget skov med dårligt underlag om natten, og gennemgående i kedeligt terræn, hvor der ikke var meget at se på, selvom der i vores øjne havde været mulighed for at lave en mere attraktiv tur. Vi gav 19 euro i startgebyr inkl. en T-shirt. Det var jo billigt, men til gengæld var forplejningen også derefter. Vi fil godt nok væske på alle raster, men ikke meget spiseligt, og heller ikke de store muligheder for at købe noget.
540 deltagere nåede i mål indenfor tidsgrænsen, og vi var ikke imellem de aller- sidste.
Vi har gået turen for mange år siden og den "gamle" rute ud til kysten var efter vores mening meget bedre end den i år. Turen har selvfølgelig den fordel at den er helt flad ud over et par motorvejsbroer.

Intet skulle dog ødelægge en tur vi havde set frem til. Ikke mindst Kjeld fra Brande, som rundede sin 100 x100km tur, så det skulle fejres. Mette, som havde gået 25 km havde købt champagne. Hanne havde lavet kransekage og taget med. Foreningen havde indkøbt en speciel T-shirt, som han blev iført, og vi fejrede det inden vi tog til Brugge, hvor vi skulle overnatte.

Endnu et stort tillykke til Kjeld. Godt Gået.

Om søndagen kiggede vi lidt på byen og var lige egnet til en kanalrundfart, og besøg på bryggeri og andre hyggelige steder, inden det gik hjem til Danmark igen.