Euraudax Haren 100km
 

Haren 100km Euraudax i Bruxelles er en af de hurtige og nemme 100km ture. Hurtig fordi vi flyver derned lørdag formiddag og starter kl. 15.00 og slutter søndag kl. 11.00 og flyver hjem sidst på eftermiddagen., så vi efter en god nat søvn kan komme på arbejde mandag. Andre tog til Nijmegen som starter om tirsdagen elle på ferie
Nem fordi det er en ført tur med knapt 6 km/t og i fladt terræn, og turen længde nåede max. op på et par og halvfems kilometer.
Vi var 7 danskere der deltog og alle gennemførte uden besvær. Vejret var godt, men skide koldt om natten.( Det var trods bedre end det lovede regnvejr)
Forplejningen var ganske udmærket, på nær aftensmaden som vi øvrigt først fik kl. 1.30 om natten i  et telt udenfor et værtshus. Menuen bestod af en skål æblemos, et flutes og en halv kylling der var på størrelse med struds og meget  tør. Vi sprang strudsen over og gik ind værtshuset hvor der var varme og gode siddepladser. se billedet ovenfor.
Efter turen tog vi ind til centrum og fik en stor fed bøf inden turen gik til lufthavne og hjem. ( Det var en meget kort flyvetur, for vi vågnede først i Kastrup da vi landede.