Kjeld Jensen


Flemming


Stephanie


Erik

Luxembourg Rundt 100 km
 

 

 

En gruppe danske vandrere var inviteret af familie Poulsen til at deltage i en 100km tur i Luxembourg i pinsen sidst i maj. Der var også inviteret vandrere fra andre nationer, men kun Pedro fra Belgien og Herbert Tyskland dukkede op.

Startstedet var et nonnekloster, hvor det var en bygning der var indrettet som et slags vandrehjem.
Et rigtigt godt sted hvor vi havde det hele for os selv.

De fleste deltagere dukkede op i løbet af lørdagen, hvor man hyggede sig i solskinnet og senere på dagen blev det også til en kegleturnering, hvor man så deltagerne i en uvant disciplin.( billederne taler for sig selv.)

Vejrudsigten havde lovet masser af regn på turen, men vi slap nådigt med kun lidt regn først på turen.

Turen var varieret med flade strækninger, men så sandelig også indlagte bakker. Ruten gik et smut ind i Tyskland, hvor vi gik langs Moselfloden og derefter op i vinmarkerne. Noget af transporten foregik med tog, hvor vi samtidig holdt rast, men ellers var det på gåben i rask tempo i samlet flok. Der var nogle der skulle arbejde hårdt for at følge med, når de langbenede tog fat i førerfeltet.
Herbert blev hægtet af på Eriks FCK-sløjfe, da han skulle fotografere og havde ikke fantasi til at finde os igen på sådan en dummesløjfe på 400m, men han gik med igen på 2.sløjfen.

Efter 1.sløjfen på 72 km kom vi tilbage til starten hvor vi fik aftensmad.
2. sløjfen gik i flad terræn og ikke i helt samme tempo som tidligere,( det var måske fordi piloten fik søvnproblemer) men alle kom igennem turen, trætte og en god oplevelse rigere.

På turen havde vi rastepladser med passende mellemrum, hvor vi fik forplejning af det veloplagte hjælper team bestående at Mette, Stephanie, Ivan, Lisbeth, Flemming og Jytte.

Det er vel historiens mest fotograferede tur. Jeg tror, at der ca. blev taget et billede for hver 100m i snit, så det kan godt være at der er nogle dubletter imellem.

 Så er der kun et at sige, se billederne fra den flotte tur, og tusinde tak til familie Poulsen for et dejligt arrangement.