Smørum Classic 100km 2007

 

 


Ivan
 


Mere Ivan


FlemmingPeter Kronborg

 

 

 

Så blev den 5. Smørum Classic 100km afholdt.

Der var 97 tilmeldte. 90 startede og 19 udgik.. Der var deltagelse fra Danmark, Norge, England, Tyskland, Luxembourg, Frankrig, Holland og Belgien.

Denne gang startede vi fra Aula C, og det viste sig at være det mest perfekte sted, vi endnu har haft.

Efter mere og mindre at have haft regn i seks uger måtte vi lave 3 ruteændringer, da Mølleåen og diverse søer var løbet over sine breder. Hvad hjalp det? Om eftermiddagen kom der så meget regn på ca. 2½ time at det havde været bedre at have gummistøvler eller svømmefødder på. Heldigvis var det ikke så koldt, og alle havde mulighed for at komme i bad og skifte tøj på hovedrasten.

På resten af turen var det tørvejr.

Et andet problem vi løb ind i var, at lige inden supperasten i Islev var fjernet en bro over motorvejen, da denne jo skulle udvides. Dette var sket efter 20. juli, og vi var totalt uvidende om dette. Heldigvis kunne Søren lave en ændring, uden det kom til at koste for mange ekstra meter.

Alle virkede alligevel glade og der var en dejlig stemning både før under og efter turen både blandt gængere og hjælpere, hvor vi var 23.

En stor tak til alle der deltog, og en stor tak til alle vores hjælpere, som har knoklet en weekend for at være med til at lave et godt arrangement. Et arrangement vi kan være yderst tilfredse med.

Som en deltager efter turen: I kan bare det der.
Så bliver man meget glad.